Seaweeds as Sustainable Feed Ingredients for Farmed Fish species: Effects on Growth, Immunological Response and Flesh Quality
The potentiality of seaweeds, produced in IMTA systems, as dietary feed ingredients for rainbow trout and Nile tilapia was evaluated. The dietary inclusion of the best performing seaweed in each fish species was further evaluated in juvenile fish, concerning its effects on growth and nutrient utilis...
Autor principal: | P. Valente, Luísa M. |
---|---|
Formato: | Artículo |
Lenguaje: | inglés |
Publicado: |
Facultad de Ciencias Biologicas
2015
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://nutricionacuicola.uanl.mx/index.php/acu/article/view/40 |
Ejemplares similares

Gene Expression in Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss), Nile Tilapia (Oreochromis niloticus) and White Sturgeon (Acipenser transmontanus) Erythrocytes under Differing in vitro Glycemic Conditions
por: Powell, Madison, et al.
Publicado: (2013)
por: Powell, Madison, et al.
Publicado: (2013)

Recent Molecular Advances in Dietary Carbohydrate Utilization in Rainbow Trout
por: S. Powell, Madison
Publicado: (2011)
por: S. Powell, Madison
Publicado: (2011)

Uso de arvejón (feed pea, chicharo) Pisum sativum en alimentos para camarones (Litopenaeus stylirostris y L. vannamei), tilapia (Oreochromis niloticus) y trucha (Oncorhynchus mykiss)
por: McCallum, Ian, et al.
Publicado: (2019)
por: McCallum, Ian, et al.
Publicado: (2019)

Comparative analysis of soybean meal effects in commercial strains of rainbow trout Oncorhynchus mykiss
por: Tasia, Tsung-Yu, et al.
Publicado: (2022)
por: Tasia, Tsung-Yu, et al.
Publicado: (2022)

A Review of the Effects of Macroalgae in Shrimp Feeds and in Co-Culture
por: Cruz-Suárez, L. Elizabeth, et al.
Publicado: (2008)
por: Cruz-Suárez, L. Elizabeth, et al.
Publicado: (2008)

Replacement of fishmeal with poultry byproduct meal and meat and bone meal in shrimp, tilapia and trout diets
por: Yu, Y.
Publicado: (2019)
por: Yu, Y.
Publicado: (2019)

Replacement of fishmeal with poultry byproduct meal and meat and bone meal in shrimp, tilapia and trout diets
por: Yu, Y.
Publicado: (2019)
por: Yu, Y.
Publicado: (2019)

Flocponics: The Integration of Biofloc Technology with Plant Production and The Possibility to Reduce the Protein Level of Tilapia Juveniles’ Diet
por: Mello Pinho, Sara, et al.
Publicado: (2022)
por: Mello Pinho, Sara, et al.
Publicado: (2022)

Parásitos y enfermedades de la tilapia comp. [por] Fernando Jiménez Guzmán... [y otros]
por: Sin nombre asignado
Publicado: (2015)
por: Sin nombre asignado
Publicado: (2015)

Uso de Ulva clathrata en la nutrición del camarón blanco: revisión
por: Peña-Rodríguez, Alberto, et al.
Publicado: (2010)
por: Peña-Rodríguez, Alberto, et al.
Publicado: (2010)

Avances en la evaluación de ingredientes para tilapia (Oreochromis mossambicus x Oreochromis niloticus) cultivada en agua de mar
por: Rivas-Vega, Martha Elisa, et al.
Publicado: (2010)
por: Rivas-Vega, Martha Elisa, et al.
Publicado: (2010)

Avances en la utilización de probióticos como promotores de crecimiento en tilapia nilótica (Oreochromis niloticus)
por: Lara Flores, Maurilio, et al.
Publicado: (2019)
por: Lara Flores, Maurilio, et al.
Publicado: (2019)

Responsabilidad social empresarial e innovación social en pequeñas y medianas empresas: objetivo 12
por: Romo-Jiménez, Ana María
Publicado: (2024)
por: Romo-Jiménez, Ana María
Publicado: (2024)

Perspectiva de emprendimiento sustentable de los alumnos de la UANL - FACPYA
por: Nakagoshi-Enríquez, Karla Sayuri, et al.
Publicado: (2018)
por: Nakagoshi-Enríquez, Karla Sayuri, et al.
Publicado: (2018)

El consumo responsable y el estatus
por: Flores-Domínguez,, Adriana
Publicado: (2019)
por: Flores-Domínguez,, Adriana
Publicado: (2019)

La responsabilidad de los servidores públicos en un estado de derecho
por: Jiménez Gómez, Enrique
Publicado: (2005)
por: Jiménez Gómez, Enrique
Publicado: (2005)

Responsabilidad Patrimonial del Estado
por: Lara Oviedo, Samantha, et al.
Publicado: (2024)
por: Lara Oviedo, Samantha, et al.
Publicado: (2024)

Acuicultura Simbiótica como Nuevo Paradigma Productivo: Reduciendo Impactos y Aumentando Beneficios
por: Celdrán Sabater, David
Publicado: (2022)
por: Celdrán Sabater, David
Publicado: (2022)

Uso De Microorganismos Inmovilizados en Cultivos Camaronícolas y su Efecto en la Respuesta Productiva, Condición Fisiológica y Microbioma Intestinal
por: Martínez Córdova, Luis Rafael, et al.
Publicado: (2017)
por: Martínez Córdova, Luis Rafael, et al.
Publicado: (2017)

Canola protein concentrate as a feed ingredient for salmonid fish
por: D. Drew, Murray
Publicado: (2019)
por: D. Drew, Murray
Publicado: (2019)

Pluralismo y concentración en el mercado europeo: Propuestas de la UE para conjugar la liberalización del mercado informativo europeo con la responsabilidad social de los medios
por: Villada, Pedro Antonio Rojo
Publicado: (2004)
por: Villada, Pedro Antonio Rojo
Publicado: (2004)

3er lugar: Todo empieza por mi
por: Flores Reynoso, Alexandra Stephanie
Publicado: (2021)
por: Flores Reynoso, Alexandra Stephanie
Publicado: (2021)

Stakeholders y responsabilidad social universitaria en la Universidad Nacional de San Antonio Abad del Cusco
por: Venero Vásquez, Ana María, et al.
Publicado: (2022)
por: Venero Vásquez, Ana María, et al.
Publicado: (2022)

Análisis jurídico de los avances de la maternidad subrogada en México
por: Zárate Apak, Mónica Rossana, et al.
Publicado: (2024)
por: Zárate Apak, Mónica Rossana, et al.
Publicado: (2024)

New developments in aquatic feed ingredients, and potential of enzyme supplements
por: W. Hardy, Ronald
Publicado: (2019)
por: W. Hardy, Ronald
Publicado: (2019)

Global Trends in Aquaculture and Feed Ingredient Use in Compound Aquafeeds
por: J. Tacon, Albert G.
Publicado: (2013)
por: J. Tacon, Albert G.
Publicado: (2013)

Estudio Diagnóstico Exploratorio de Conocimientos de Terminología en Responsabilidad Social y Empresa Socialmente Responsable entre dos grupos de Población: Adultos Mayores y Jóvenes.
por: Rangel Moya, Jorge Carlos, et al.
Publicado: (2023)
por: Rangel Moya, Jorge Carlos, et al.
Publicado: (2023)

Sobre la responsabilidad filosófica. Conocimiento y ethos
por: Rodríguez Zaragoza, María Esperanza
Publicado: (2021)
por: Rodríguez Zaragoza, María Esperanza
Publicado: (2021)

Efficient removal of lead(II) ions in water using functionalized poly(styrene) oligomers
por: Sánchez Anguiano , Maria G., et al.
Publicado: (2023)
por: Sánchez Anguiano , Maria G., et al.
Publicado: (2023)

Recent Advancements in Nutrition and Health Interactions Mediated by the Gastrointestinal Tract
por: Gatlin III, Delbert M.
Publicado: (2015)
por: Gatlin III, Delbert M.
Publicado: (2015)

Nutritional role of the natural productivity and formulated feed in semi-intensive shrimp farming as indicated by natural stable isotopes
por: Gamboa Delgado, Julián
Publicado: (2014)
por: Gamboa Delgado, Julián
Publicado: (2014)

Nutritional role of natural productivity and formulated feed in semi‐intensive shrimp farming as indicated by natural stable isotopes
por: Gamboa Delgado, Julián
Publicado: (2014)
por: Gamboa Delgado, Julián
Publicado: (2014)

Política Social y Clientelismo: La Creación del Perredismo en la Ciudad de México: 2001 -2006
por: Sánchez y Sánchez, Carlos Luis
Publicado: (2023)
por: Sánchez y Sánchez, Carlos Luis
Publicado: (2023)

Comparison ofUlva clathrataand the kelpsMacrocystis pyriferaandAscophyllum nodosumas ingredients in shrimp feeds
por: Cruz Suárez, Lucía Elizabeth, et al.
Publicado: (2009)
por: Cruz Suárez, Lucía Elizabeth, et al.
Publicado: (2009)

Raw Ingredients for Marine Aquaculture Fish
por: G., Cuzon, et al.
Publicado: (2019)
por: G., Cuzon, et al.
Publicado: (2019)

Perfil de las empresas socialmente responsables en México
por: Gaytán-Ramírez, María del Carmen, et al.
Publicado: (2019)
por: Gaytán-Ramírez, María del Carmen, et al.
Publicado: (2019)

Optimizing Performance and Profit for Better Sustainability: A Review on Protease Application in Aqua Feed
por: Kabir Chowdhury, M A
Publicado: (2015)
por: Kabir Chowdhury, M A
Publicado: (2015)

Better Defining Nutritional Requirements of Fish and the Nutritive Value of Feed Ingredients: Lessons from Integration of Experimental Data from a Wide Variety of Sources
por: P. Bureau, Dominique
Publicado: (2011)
por: P. Bureau, Dominique
Publicado: (2011)

Desarrollo de un yogurt de kiwi con posible potencial nutrinmune empleando un diseño de superficie de respuesta y evaluación sensorial
por: Muñoz-Muñoz, A. A., et al.
Publicado: (2023)
por: Muñoz-Muñoz, A. A., et al.
Publicado: (2023)

La banca y la sustentabilidad: Una aproximación teórica
por: Sánchez, Ana Laura, et al.
Publicado: (2016)
por: Sánchez, Ana Laura, et al.
Publicado: (2016)
Ejemplares similares
-
Gene Expression in Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss), Nile Tilapia (Oreochromis niloticus) and White Sturgeon (Acipenser transmontanus) Erythrocytes under Differing in vitro Glycemic Conditions
por: Powell, Madison, et al.
Publicado: (2013) -
Recent Molecular Advances in Dietary Carbohydrate Utilization in Rainbow Trout
por: S. Powell, Madison
Publicado: (2011) -
Uso de arvejón (feed pea, chicharo) Pisum sativum en alimentos para camarones (Litopenaeus stylirostris y L. vannamei), tilapia (Oreochromis niloticus) y trucha (Oncorhynchus mykiss)
por: McCallum, Ian, et al.
Publicado: (2019) -
Comparative analysis of soybean meal effects in commercial strains of rainbow trout Oncorhynchus mykiss
por: Tasia, Tsung-Yu, et al.
Publicado: (2022) -
A Review of the Effects of Macroalgae in Shrimp Feeds and in Co-Culture
por: Cruz-Suárez, L. Elizabeth, et al.
Publicado: (2008)