Broodstock Nutrition: Enhancement of Egg Quality in Channel Catfish
To facilitate our understanding of the interaction of nutrition and reproductive performance from female channel catfish, two experiments were performed in earthen ponds. The first experiment evaluated the interaction of feed quality (42 and 32% protein) and feed frequency (feed offered 3 or 6 times...
Autores principales: | Quintero, Herbert E., Davis, D. Allen |
---|---|
Formato: | Artículo |
Lenguaje: | inglés |
Publicado: |
Facultad de Ciencias Biologicas
2015
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://nutricionacuicola.uanl.mx/index.php/acu/article/view/45 |
Ejemplares similares

Broodstock and Larval Nutrition of Marine Ornamental Shrimp
por: Lin, Junda, et al.
Publicado: (2019)
por: Lin, Junda, et al.
Publicado: (2019)

A Tribute to Dr. Ronald Hardy for his Contribution to Aquaculture Nutrition
por: Cruz Suárez, L. Elizabeth, et al.
Publicado: (2011)
por: Cruz Suárez, L. Elizabeth, et al.
Publicado: (2011)

Some Aspects of Feeding and Nutrition of Native Farfantepenaeus duorarum
por: Gaxiola, G., et al.
Publicado: (2008)
por: Gaxiola, G., et al.
Publicado: (2008)

Nuevos Avances en el Estudio de Fosfolípidos Nutrimentales para Camarón
por: Gong, Hui, et al.
Publicado: (2019)
por: Gong, Hui, et al.
Publicado: (2019)

Some Steps in Shrimp Nutrition «a linear way»
por: G., Cuzon, et al.
Publicado: (2010)
por: G., Cuzon, et al.
Publicado: (2010)

Aquaculture Nutrition Research at the Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation: Maintaining Productivity and Competitiveness in Challenging Times
por: Rombenso, Artur, et al.
Publicado: (2022)
por: Rombenso, Artur, et al.
Publicado: (2022)

Replacement of Fishmeal By Fish Silage in Litopenaeus Vannamei Diets in Biofloc System: Growth Performance and Shrimp Quality
por: Silva Ribeiro, Felipe de Azevedo, et al.
Publicado: (2015)
por: Silva Ribeiro, Felipe de Azevedo, et al.
Publicado: (2015)

Replacement of Fishmeal By Fish Silage in Litopenaeus Vannamei Diets in Biofloc System: Growth Performance and Shrimp Quality
por: Silva Ribeiro, Felipe de Azevedo, et al.
Publicado: (2021)
por: Silva Ribeiro, Felipe de Azevedo, et al.
Publicado: (2021)

Current Status of Lipid Nutrition of Pacific White Shrimp, Litopenaeus vannamei.
por: González-Félix, Mayra L., et al.
Publicado: (2019)
por: González-Félix, Mayra L., et al.
Publicado: (2019)

Protein and Amino Acid Nutrition of Marine Fish Species
por: Peres, Helena, et al.
Publicado: (2017)
por: Peres, Helena, et al.
Publicado: (2017)

Fishmeal replacement research for shrimp feed in Australia
por: Smith, D.M., et al.
Publicado: (2019)
por: Smith, D.M., et al.
Publicado: (2019)

Uso de arvejón (feed pea, chicharo) Pisum sativum en alimentos para camarones (Litopenaeus stylirostris y L. vannamei), tilapia (Oreochromis niloticus) y trucha (Oncorhynchus mykiss)
por: McCallum, Ian, et al.
Publicado: (2019)
por: McCallum, Ian, et al.
Publicado: (2019)

New Approaches to Assess the Nutritional Condition of Marine Fish Larvae
por: P. Lazo, Juan, et al.
Publicado: (2010)
por: P. Lazo, Juan, et al.
Publicado: (2010)

Mini-review: Development of High-throughput Omics Resources for Aquaculture Nutrition
por: Mendoza-Porras, Omar, et al.
Publicado: (2022)
por: Mendoza-Porras, Omar, et al.
Publicado: (2022)

Recent Advances in Aquaculture Systems Based on Microorganisms: The Biofloc Technology (Bft) Case
por: Coelho Emerenciano, Maurício Gustavo, et al.
Publicado: (2015)
por: Coelho Emerenciano, Maurício Gustavo, et al.
Publicado: (2015)

Determinación del estado nutricional y su relación con la albúmina en adultos mayores de Tlaxcala.
por: Reyes Maldonado, Erika Fabiola, et al.
Publicado: (2022)
por: Reyes Maldonado, Erika Fabiola, et al.
Publicado: (2022)

Studies on the Physiology of Atractosteus Spatula Larval Development and Its Applications to Early Weaning Onto Artificial Diets
por: Mendoza, Roberto, et al.
Publicado: (2019)
por: Mendoza, Roberto, et al.
Publicado: (2019)

Contenido lipídico y calórico de la leche materna según estado nutricional de la mujer lactante
por: Briceño, Daniela Carolina, et al.
Publicado: (2022)
por: Briceño, Daniela Carolina, et al.
Publicado: (2022)

Desarrollo de un yogurt de kiwi con posible potencial nutrinmune empleando un diseño de superficie de respuesta y evaluación sensorial
por: Muñoz-Muñoz, A. A., et al.
Publicado: (2023)
por: Muñoz-Muñoz, A. A., et al.
Publicado: (2023)

Long-Chain Polyunsaturated Fatty Acids in Fish: Recent Advances on Desaturases and Elongases Involved in Their Biosynthesis
por: Monroig, Óscar, et al.
Publicado: (2011)
por: Monroig, Óscar, et al.
Publicado: (2011)

Preferencias alimentarias en alumnos universitarios del área de nutrición: estudio transversal.
por: Nava González, Edna Judith, et al.
Publicado: (2023)
por: Nava González, Edna Judith, et al.
Publicado: (2023)

Recent Advances in the Application of Stable Isotopes as Nutritional Tools in Aquaculture
por: Gamboa-Delgado, Julián, et al.
Publicado: (2011)
por: Gamboa-Delgado, Julián, et al.
Publicado: (2011)

Nivel de percepción de inseguridad alimentaria, estado nutricional y factores sociodemográficos asociados en pobladores de Oaxaca, México.
por: Ramírez Díaz, María del Pilar, et al.
Publicado: (2023)
por: Ramírez Díaz, María del Pilar, et al.
Publicado: (2023)

Technical Considerations in the Development of Feeds for Shrimp Larvae and Broodstock
por: F. Fegan, Daniel
Publicado: (2019)
por: F. Fegan, Daniel
Publicado: (2019)

Intervención educativa virtual sobre nutrición en Brasil
por: Leonice Antunes Fonseca de Andrade, et al.
Publicado: (2023)
por: Leonice Antunes Fonseca de Andrade, et al.
Publicado: (2023)

Del surco a la mesa. El Programa Nacional de Alimentación (PRONAL): crisis y contradicción política en la producción y consumo de alimentos, 1983-1988
por: Pedroza Ortega, Luis Ozmar
Publicado: (2023)
por: Pedroza Ortega, Luis Ozmar
Publicado: (2023)

Requirements for the culture of the Pacific white shrimp, Litopenaeus vannamei, reared in low salinity waters: water modification and nutritional strategies for improving production
por: A. Roy, Luke, et al.
Publicado: (2010)
por: A. Roy, Luke, et al.
Publicado: (2010)

Fecha de caducidad de alimentos perecederos: evaluación del cumplimiento de su normativa legal vigente en grandes supermercados venezolanos.
por: Ekmeiro Salvador, Jesús Enrique, et al.
Publicado: (2023)
por: Ekmeiro Salvador, Jesús Enrique, et al.
Publicado: (2023)

Nutritional quality of protein flours of fava bean (Vicia faba L.) and in vitro digestibility and bioaccesibility
por: Ayala Rodríguez, Victor Andrés, et al.
Publicado: (2022)
por: Ayala Rodríguez, Victor Andrés, et al.
Publicado: (2022)

La Tecnología como intercambio de información, Actividad Física y Nutrición en Estudiantes Universitarios
por: Rodríguez Vela, Brenda Rocío, et al.
Publicado: (2022)
por: Rodríguez Vela, Brenda Rocío, et al.
Publicado: (2022)

Comparative Reduction of Egg Yolk Cholesterol Using Anionic Chelating Agents
por: Bautista Villarreal, Minerva, et al.
Publicado: (2018)
por: Bautista Villarreal, Minerva, et al.
Publicado: (2018)

Efecto del marketing de alimentos poco saludables sobre las preferencias gustativas en escolares
por: Nessier, María Celeste, et al.
Publicado: (2022)
por: Nessier, María Celeste, et al.
Publicado: (2022)

Una Perspectiva de las Aplicaciones de las Macroalgas en la Agricultura y la Alimentación: Macroalgas en Agricultura y Alimentación
por: García-Gómez , Celestino, et al.
Publicado: (2025)
por: García-Gómez , Celestino, et al.
Publicado: (2025)

Evaluation of the TRPM2 channel as a biomarker inbreast cancer using public databases analysis
por: Sumoza Toledo, Adriana, et al.
Publicado: (2016)
por: Sumoza Toledo, Adriana, et al.
Publicado: (2016)

Evaluation of the TRPM2 channel as a biomarker in breast cancer using public databases analysis
por: Sumoza Toledo, Adriana, et al.
Publicado: (2016)
por: Sumoza Toledo, Adriana, et al.
Publicado: (2016)

Potential community-based control by use of plastic film to block aedes aegypti (L.) egg adhesion
por: Alvarado Moreno, Marcela Selene, et al.
Publicado: (2013)
por: Alvarado Moreno, Marcela Selene, et al.
Publicado: (2013)

Exploring the contribution of dietary protein from poultry by-product meal and fish meal to the growth of catfish Ictalurus punctatus by means of nitrogen stable isotopes
por: García Pérez, Oscar Daniel, et al.
Publicado: (2018)
por: García Pérez, Oscar Daniel, et al.
Publicado: (2018)

Exploring the contribution of dietary protein from poultry by product meal and fish meal to the growth of catfish Ictalurus punctatus by means of nitrogen stable isotopes
por: García Pérez, Oscar Daniel, et al.
Publicado: (2018)
por: García Pérez, Oscar Daniel, et al.
Publicado: (2018)

A mutation in the voltage-gated sodium channel gene associated with pyrethroid resistance in Latin American Aedes aegypti
por: Saavedra Rodríguez, Karla Lizet, et al.
Publicado: (2007)
por: Saavedra Rodríguez, Karla Lizet, et al.
Publicado: (2007)

Nutrition and health of fish
por: P. Lall, Santosh
Publicado: (2019)
por: P. Lall, Santosh
Publicado: (2019)
Ejemplares similares
-
Broodstock and Larval Nutrition of Marine Ornamental Shrimp
por: Lin, Junda, et al.
Publicado: (2019) -
A Tribute to Dr. Ronald Hardy for his Contribution to Aquaculture Nutrition
por: Cruz Suárez, L. Elizabeth, et al.
Publicado: (2011) -
Some Aspects of Feeding and Nutrition of Native Farfantepenaeus duorarum
por: Gaxiola, G., et al.
Publicado: (2008) -
Nuevos Avances en el Estudio de Fosfolípidos Nutrimentales para Camarón
por: Gong, Hui, et al.
Publicado: (2019) -
Some Steps in Shrimp Nutrition «a linear way»
por: G., Cuzon, et al.
Publicado: (2010)