APA (7th ed.) Citation

Flores Pérez, C., Hernández Méndez, D., Martínez Salgado, G. d. C., Padrón Vázquez, V., & Sosa Morales, M. (2023). Evaluación sensorial de salsa de xoconostle, un producto endémico del Noreste de Guanajuato. Universidad Autónoma de Nuevo León.

Chicago Style (17th ed.) Citation

Flores Pérez, C., D.L Hernández Méndez, G. del C. Martínez Salgado, V.C Padrón Vázquez, and M.E Sosa Morales. Evaluación Sensorial De Salsa De Xoconostle, Un Producto Endémico Del Noreste De Guanajuato. Universidad Autónoma de Nuevo León, 2023.

MLA (9th ed.) Citation

Flores Pérez, C., et al. Evaluación Sensorial De Salsa De Xoconostle, Un Producto Endémico Del Noreste De Guanajuato. Universidad Autónoma de Nuevo León, 2023.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.