Propuesta teórica de los factores que impulsan las importaciones de alimentos procesados en las empresas alimenticias (Theoretical proposal of the factors driving imports of processed foods in food companies)
Abstract: Imports are an element that allow the company to support the main goals it wants to achieve in order to have competitive products, because, if they are carried out taking into account several aspects that allow it to facilitate the process and improve costs, they help to increase the prod...
Autores principales: | Tejeda Villanueva, Angélica, Blanco Jiménez, Mónica, Cabeza Llanos, Luis Vicente |
---|---|
Formato: | Artículo |
Lenguaje: | Spanish / Castilian |
Publicado: |
Imprenta Universitaria de la Universidad Autónoma de Nuevo León
2016
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://eprints.uanl.mx/12641/1/13.26%20A6.pdf |
Ejemplares similares

Propuesta teórica de los factores que impulsan las importaciones de alimentos procesados en las empresas alimenticias
por: Tejeda Villanueva, Cruz Angélica, et al.
Publicado: (2016)
por: Tejeda Villanueva, Cruz Angélica, et al.
Publicado: (2016)

Managing raw materials of vegetable origin increases fungal indoor concentration in food companies
por: Elizondo Zertuche, Mariana, et al.
Publicado: (2020)
por: Elizondo Zertuche, Mariana, et al.
Publicado: (2020)

Propuesta teórica de factores que impulsan la colaboración
interempresarial en la etapa de la conformación de los
Clusters
(Theoretical proposal on factors in promoting intercompanies
collaboration on the early phase of cluster conformation)
por: Porchini Cano, Rolando José, et al.
Publicado: (2010)
por: Porchini Cano, Rolando José, et al.
Publicado: (2010)

Live Food for Marine Fish Larvae
por: Kraul, Syd
Publicado: (2019)
por: Kraul, Syd
Publicado: (2019)

The effects of rising food prices on poverty in Mexico
por: Valero Gil, Jorge Noel, et al.
Publicado: (2008)
por: Valero Gil, Jorge Noel, et al.
Publicado: (2008)

La cultura hecha comida: soul food, historia y relevancia
por: Medrano Castro, Angel Eduardo
Publicado: (2022)
por: Medrano Castro, Angel Eduardo
Publicado: (2022)

Animals as sources of food-borne pathogens: A review
por: Heredia, Norma, et al.
Publicado: (2018)
por: Heredia, Norma, et al.
Publicado: (2018)

Prevalence of Food Allergen Sensitization in Patients With Mugwort Allergy
por: Ochoa Montemayor, Mauricio Gerardo, et al.
Publicado: (2016)
por: Ochoa Montemayor, Mauricio Gerardo, et al.
Publicado: (2016)

Diet Cultural Patterns and Food Sensitization In Monterrey, México.
por: Galindo Jaime, Gabriela, et al.
Publicado: (1998)
por: Galindo Jaime, Gabriela, et al.
Publicado: (1998)

miRNAs and Novel Food Compounds Related to the Browning Process
por: Lorente Cebrián, Silvia, et al.
Publicado: (2019)
por: Lorente Cebrián, Silvia, et al.
Publicado: (2019)

Produced waters of the oil industry as an alternative water source for food production
por: Martel Valles, José Fernando, et al.
Publicado: (2016)
por: Martel Valles, José Fernando, et al.
Publicado: (2016)

Content analysis of targeted food and beverage advertisements in a Chinese-American neighbourhood
por: Bragg, Marie A., et al.
Publicado: (2017)
por: Bragg, Marie A., et al.
Publicado: (2017)

Do Technology-Intensive Activities Drive Industrial Labor Productivity Levels? (¿Las actividades tecnológicamente intensivas impulsan la productividad laboral industrial?)
por: Vázquez-López, Raúl
Publicado: (2016)
por: Vázquez-López, Raúl
Publicado: (2016)

Exploring the potential of plant-derived natural products beyond functional food: Applications in nanomedicine
por: Luna Criado, Carlos, et al.
Publicado: (2015)
por: Luna Criado, Carlos, et al.
Publicado: (2015)

Exploring the potential of plant-derived natural products beyond functional food: Applications in nanomedicine
por: Carlos Luna, et al.
Publicado: (2015)
por: Carlos Luna, et al.
Publicado: (2015)

Propuesta teórica de los factores estratégicos que fomentan la internacionalización de la industria del acero en el noreste de México (Theoretical proposal of strategic factors promoting the internationalization of the steel Industry in Northeast Mexico)
por: Náhuat Arreguín, Juan Jesús, et al.
Publicado: (2014)
por: Náhuat Arreguín, Juan Jesús, et al.
Publicado: (2014)

Ibero–American Consensus on Low- and No-Calorie Sweeteners: Safety, Nutritional Aspects and Benefits in Food and Beverages
por: Serra Majem, Lluis, et al.
Publicado: (2018)
por: Serra Majem, Lluis, et al.
Publicado: (2018)

Street Food Latinoamérica: Contribución de Netflix a la construcción de los imaginarios cosmopolitas y transnacionales
por: Benassini Félix, María Claudia
Publicado: (2022)
por: Benassini Félix, María Claudia
Publicado: (2022)

Perceived stress and food insecurity in pregnant and postpartum women with rheumatic diseases during the covid-19 pandemic
por: Espinosa Banuelos, Luis Gerardo, et al.
Publicado: (2021)
por: Espinosa Banuelos, Luis Gerardo, et al.
Publicado: (2021)

Effect of the commercial citrus based and chemical preservatives in combination against the growth of campylobacter jejuni in vitro and in a food model.
por: Kuzhuppillymyal Prabhakarankutty, Laiju
Publicado: (2016)
por: Kuzhuppillymyal Prabhakarankutty, Laiju
Publicado: (2016)

Effect of the commercial citrus based and chemical preservatives in combination against the growth of campylobacter jejuni in vitro and in a food model.
por: Kuzhuppillymyal Prabhakarankutty, Laiju
Publicado: (2016)
por: Kuzhuppillymyal Prabhakarankutty, Laiju
Publicado: (2016)

Digestive enzyme activity and food ingesta in juvenile shrimp Litopenaeus vannamei (Boone, 1931) as a function of body weight
por: Gamboa Delgado, Julián, et al.
Publicado: (2003)
por: Gamboa Delgado, Julián, et al.
Publicado: (2003)

Encapsulation of Lactiplantibacillus plantarum and Beetroot Extract with Alginate and Effect of Capsules on Rheological Properties and Stability of an Oil-in-Water Emulsion Model Food
por: Bautista Villarreal, Minerva, et al.
Publicado: (2023)
por: Bautista Villarreal, Minerva, et al.
Publicado: (2023)

Sensitization to Food and Spt Wheal Magnitud Among Children Attending to an Allergy Service in a Major Mexican City Near the United States
por: Rodriguez, Adrian Yong, et al.
Publicado: (2015)
por: Rodriguez, Adrian Yong, et al.
Publicado: (2015)

Análisis de las franquicias internacionales del mercado de Comidas rápidas en Barranquilla = Analysis of the international franchises of the fast food Market in Barranquilla
por: Lechuga Cardozo, Jorge Isaac
Publicado: (2017)
por: Lechuga Cardozo, Jorge Isaac
Publicado: (2017)

Sensitization to food and spt wheal magnitud among children attending to an allergy service in a major mexican city near the United States (abs)
por: Yong Rodríguez, Adrián, et al.
Publicado: (2015)
por: Yong Rodríguez, Adrián, et al.
Publicado: (2015)

Comportamiento de la calidad de la energía empleando drives de motores eléctricos industriales
por: Garza Reyes, Luis Gerardo, et al.
Publicado: (2023)
por: Garza Reyes, Luis Gerardo, et al.
Publicado: (2023)

Anxiety, Anhedonia, and related food consumption at the beginning of the COVID-19 quarantine in populations of Spanish-speaking Ibero-American countries: An online cross-sectional survey study
por: Landaeta Díaz, Leslie, et al.
Publicado: (2021)
por: Landaeta Díaz, Leslie, et al.
Publicado: (2021)

Perspectiva teórica sobre factores que impulsan el ahorro personal
por: Barrera Espinosa, Azalea, et al.
Publicado: (2022)
por: Barrera Espinosa, Azalea, et al.
Publicado: (2022)

Perspectiva teórica de factores que impulsan el ahorro personal
por: Barrera Espinosa, Azalea, et al.
Publicado: (2022)
por: Barrera Espinosa, Azalea, et al.
Publicado: (2022)

Propuesta de un modelo integral de competitividad económica para las empresas del municipio de Nuevo Laredo
(Proposal of an integral model of economic competitiveness for the companies of Nuevo Laredo)
por: Hernández, F., et al.
Publicado: (2005)
por: Hernández, F., et al.
Publicado: (2005)

Factores que determinan la fiscalización aduanera de las operaciones de importación en México
por: Núñez García, Aleida
Publicado: (2023)
por: Núñez García, Aleida
Publicado: (2023)

Factores que determinan la fiscalización aduanera de las operaciones de importación en México
por: Núñez García, Aleida
Publicado: (2023)
por: Núñez García, Aleida
Publicado: (2023)

Política pública y salud alimenticia
por: García Samano, Rodolfo
Publicado: (2008)
por: García Samano, Rodolfo
Publicado: (2008)

Los modelos CAPM y APT para la valuación de empresas de
telecomunicaciones con parámetros operativos
(The CAPM and APT models for valuation of telecommunication companies with operations factors).
telecommunication companies with operations factors)
por: Saldaña, J., et al.
Publicado: (2007)
por: Saldaña, J., et al.
Publicado: (2007)

Factores críticos de éxito en el proyecto de la adquisición corporativa internacional, caso de las grandes empresas del Noreste de México
por: Cabeza Llanos, Luis Vicente
Publicado: (2010)
por: Cabeza Llanos, Luis Vicente
Publicado: (2010)

Factores críticos de éxito en el proyecto de la adquisición corporativa internacional, caso de las grandes empresas del Noreste de México
por: Cabeza Llanos, Luis Vicente
Publicado: (2010)
por: Cabeza Llanos, Luis Vicente
Publicado: (2010)

Factores que inciden en la planificación de ventas y operaciones en empresas de alimentos procesados en Lima, Perú
por: Moarri Ibarra, Javier Eduardo
Publicado: (2025)
por: Moarri Ibarra, Javier Eduardo
Publicado: (2025)

Factores que inciden en la planificación de ventas y operaciones en empresas de alimentos procesados en Lima, Perú
por: Moarri Ibarra, Javier Eduardo
Publicado: (2025)
por: Moarri Ibarra, Javier Eduardo
Publicado: (2025)

Fundamentos teóricos de la creación de un modelo de
adquisición corporativa internacional: Caso de las principales
empresas de Nuevo León
(Theoretical foundations for the creation of an international
corporate acquisition model: Case of the main Nuevo Leon firms)
por: Cabeza Llanos, Luis Vicente, et al.
Publicado: (2008)
por: Cabeza Llanos, Luis Vicente, et al.
Publicado: (2008)
Ejemplares similares
-
Propuesta teórica de los factores que impulsan las importaciones de alimentos procesados en las empresas alimenticias
por: Tejeda Villanueva, Cruz Angélica, et al.
Publicado: (2016) -
Managing raw materials of vegetable origin increases fungal indoor concentration in food companies
por: Elizondo Zertuche, Mariana, et al.
Publicado: (2020) -
Propuesta teórica de factores que impulsan la colaboración
interempresarial en la etapa de la conformación de los
Clusters
(Theoretical proposal on factors in promoting intercompanies
collaboration on the early phase of cluster conformation)
por: Porchini Cano, Rolando José, et al.
Publicado: (2010) -
Live Food for Marine Fish Larvae
por: Kraul, Syd
Publicado: (2019) -
The effects of rising food prices on poverty in Mexico
por: Valero Gil, Jorge Noel, et al.
Publicado: (2008)