Monroy-Torres, R., Mancilla-Escobar, M. L., Gallaga-Solórzano, J. C., Medina- Godoy, S., & Santiago-García, E. J. (2008). PROTEIN DIGESTIBILITY OF CHIA SEED Salvia hispanica L. Universidad Autónoma de Nuevo León,Facultad de Salud Pública y Nutrición.
Chicago Style (17th ed.) CitationMonroy-Torres, Rebeca, Maria Lourdes Mancilla-Escobar, Juan Carlos Gallaga-Solórzano, Sergio Medina- Godoy, and Enrique Javier Santiago-García. PROTEIN DIGESTIBILITY OF CHIA SEED Salvia Hispanica L. Universidad Autónoma de Nuevo León,Facultad de Salud Pública y Nutrición, 2008.
MLA (9th ed.) CitationMonroy-Torres, Rebeca, et al. PROTEIN DIGESTIBILITY OF CHIA SEED Salvia Hispanica L. Universidad Autónoma de Nuevo León,Facultad de Salud Pública y Nutrición, 2008.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.