Aminocarp™ – Progress in Modelling Amino Acid Recommendations for Carp
Experiments have shown that cyprinid fish species respond to supplemental free amino acids allowing for dose-response studies to determine optimal concentrations. While dose-response experiments have limitations, the factorial approach considering requirements for performance and maintenance offers...
| Autor principal: | Lemme, Andreas |
|---|---|
| Formato: | Artículo |
| Lenguaje: | inglés |
| Publicado: |
Facultad de Ciencias Biologicas
2011
|
| Materias: | |
| Acceso en línea: | https://nutricionacuicola.uanl.mx/index.php/acu/article/view/94 |
Ejemplares similares
Availability and effectiveness of free amino acids in aquaculture
por: Lemme, Andreas
Publicado: (2010)
por: Lemme, Andreas
Publicado: (2010)
Review of Amino Acid Nutrition and Digestibility in Shrimp: A Step Forward Toward the Formulation of Cost-Effective Feeds
por: Figueiredo-Silva, Cláudia, et al.
Publicado: (2015)
por: Figueiredo-Silva, Cláudia, et al.
Publicado: (2015)
Protein Metabolism and Amino Acid Requirements in Fish Larvae
por: C. Conceição, Luis E., et al.
Publicado: (2010)
por: C. Conceição, Luis E., et al.
Publicado: (2010)
A Meta-Analysis of Essential Amino Acid Requirements of Fish
por: Guillaume, Salze, et al.
Publicado: (2017)
por: Guillaume, Salze, et al.
Publicado: (2017)
Protein and Amino Acid Nutrition of Marine Fish Species
por: Peres, Helena, et al.
Publicado: (2017)
por: Peres, Helena, et al.
Publicado: (2017)
The Use of Concentrates and Other Soy Products in Shrimp Feeds
por: P Forster, Ian, et al.
Publicado: (2019)
por: P Forster, Ian, et al.
Publicado: (2019)
The Use of Concentrates and Other Soy Products in Shrimp Feeds
por: P Forster, Ian, et al.
Publicado: (2019)
por: P Forster, Ian, et al.
Publicado: (2019)
Soybean meal apparent digestibility for Litopenaeus vannamei, including a critique of methodology
por: Divakaran, S., et al.
Publicado: (2019)
por: Divakaran, S., et al.
Publicado: (2019)
Control and Efficiency of Digestive Function of Marine Fish Larvae
por: Rønnestad, Ivar
Publicado: (2019)
por: Rønnestad, Ivar
Publicado: (2019)
Evaluación sensorial de una bebida de orégano adicionada con glutamina
por: Téllez-Girón, S.O., et al.
Publicado: (2023)
por: Téllez-Girón, S.O., et al.
Publicado: (2023)
Long-Chain Polyunsaturated Fatty Acids in Fish: Recent Advances on Desaturases and Elongases Involved in Their Biosynthesis
por: Monroig, Óscar, et al.
Publicado: (2011)
por: Monroig, Óscar, et al.
Publicado: (2011)
Current Status of Lipid Nutrition of Pacific White Shrimp, Litopenaeus vannamei.
por: González-Félix, Mayra L., et al.
Publicado: (2019)
por: González-Félix, Mayra L., et al.
Publicado: (2019)
Extracción de glucosa y azucares hemicelulosicos de tule {typha dominguensis) utilizando un reactor Batchy sucuantificaciónpor cromatografia liquida de alta resolución (HPLC).
por: Hernandez Delgado, Fabiola Lizeth, et al.
Publicado: (2023)
por: Hernandez Delgado, Fabiola Lizeth, et al.
Publicado: (2023)
Effect of taurine precursor on growth and taurine content of rarine fish
por: Haga, Yutaka, et al.
Publicado: (2022)
por: Haga, Yutaka, et al.
Publicado: (2022)
Feed Formulation in Broiler Chickens Based on Standardized Ileal Amino Acid Digestibility
por: Hoehler, Dirk, et al.
Publicado: (2019)
por: Hoehler, Dirk, et al.
Publicado: (2019)
Taurine: an Amino Acid Rich in Fish Meal
por: Divakaran, Subramanian
Publicado: (2019)
por: Divakaran, Subramanian
Publicado: (2019)
Efecto de los ácidos grasos omega-3 en la prevención de la sarcopenia en adultos mayores: Revisión sistemática.
por: Popescu Radu, Daniel Vasile
Publicado: (2024)
por: Popescu Radu, Daniel Vasile
Publicado: (2024)
Frutas y vegetales del sureste mexicano como alimento funcional como alternativa alimentaria natural y nutritiva
por: Pacheco Cardín, Mayra, et al.
Publicado: (2023)
por: Pacheco Cardín, Mayra, et al.
Publicado: (2023)
Efecto de la adición de proteína de garbanzo sobre las propiedades fisicoquímicas del yogur bajo en grasa
por: Dzul Cauich, Jorge Gustavo, et al.
Publicado: (2024)
por: Dzul Cauich, Jorge Gustavo, et al.
Publicado: (2024)
4-[(E)-(4-Fluorobenzylidene)amino]benzoic acid
por: Muñoz Flores, Blanca M., et al.
Publicado: (2012)
por: Muñoz Flores, Blanca M., et al.
Publicado: (2012)
Amino Acid Metabolism in Fish Larvae and Juveniles: a Comparison
por: C. Conceição, Luis E., et al.
Publicado: (2019)
por: C. Conceição, Luis E., et al.
Publicado: (2019)
Apparent digestibility of dry matter, crude protein, and amino acids of six rendered by-products in juvenile Litopenaeus vannamei
por: Villarreal Cavazos, David Alonso, et al.
Publicado: (2014)
por: Villarreal Cavazos, David Alonso, et al.
Publicado: (2014)
Apparent dry matter, protein and amino acid digestibility of six rendered animal products in litopenaeus vannamei juveniles.
por: Ricque Marie, Denis, et al.
Publicado: (2008)
por: Ricque Marie, Denis, et al.
Publicado: (2008)
Adequately Defining the Amino Acid Requirements of Fish: The Case Example of Lysine
por: P. Bureau, Dominique, et al.
Publicado: (2019)
por: P. Bureau, Dominique, et al.
Publicado: (2019)
Current Status of Amino Acid Requirement Research with Marine Penaeid Shrimp
por: M. Fox, Joe, et al.
Publicado: (2019)
por: M. Fox, Joe, et al.
Publicado: (2019)
Apparent Dry Matter, Protein and Amino Acid Digestibility of Six Rendered Animal Products in Litopenaeus vannamei Juveniles
por: Ricque-Marie, D., et al.
Publicado: (2008)
por: Ricque-Marie, D., et al.
Publicado: (2008)
Caracterización de vinazas de la industria tequilera para su uso como medios nutritivos económicos en fermentaciones con bacterias lácticas
por: Martínez-Castillo, L.M., et al.
Publicado: (2023)
por: Martínez-Castillo, L.M., et al.
Publicado: (2023)
Profiles of Amino Acids and Acylcarnitines Related with Insecticide Exposure in Culex quinquefasciatus (Say)
por: Guedes, Raul Narciso Carvalho, et al.
Publicado: (2017)
por: Guedes, Raul Narciso Carvalho, et al.
Publicado: (2017)
Molecular annotation of ketol-acid reductoisomerases fromStreptomycesreveals a novel amino acid biosynthesis interlock mediated by enzyme promiscuity
por: Verdel Aranda, Karina, et al.
Publicado: (2014)
por: Verdel Aranda, Karina, et al.
Publicado: (2014)
Reference values for amino acids and acylcarnitines in peripheral blood in Quarter horses and American Miniature horses
por: Rodríguez Sánchez, Irám Pablo, et al.
Publicado: (2015)
por: Rodríguez Sánchez, Irám Pablo, et al.
Publicado: (2015)
Amino acids and acylcarnitine production by Chlorella vulgaris and Chlorella sorokiniana microalgae from wastewater culture
por: Ballesteros Torres, Juan Manuel, et al.
Publicado: (2019)
por: Ballesteros Torres, Juan Manuel, et al.
Publicado: (2019)
Apparent digestibility of amino acids in feedstuffs used in diets for the pacific white shrimp, Penaeus vannamei = Eficiencia digestiva aparente de aminoácidos en ingredientes utilizados en dietas para camarón blanco del pacífico, Penaeus vannamei
por: Villarreal Cavazos, David Alonso, et al.
Publicado: (2019)
por: Villarreal Cavazos, David Alonso, et al.
Publicado: (2019)
Apparent digestibility of dry matter, crude protein, and amino acids of six rendered by-products in juvenile Litopenaeus vannamei
por: Villarreal Cavazos, David Alonso
Publicado: (2014)
por: Villarreal Cavazos, David Alonso
Publicado: (2014)
Estabilidad térmica de las bacterias ácido-lácticas bajo la influencia de un emulsificante a base de monoacilgliceroles
por: Huerta-González, L., et al.
Publicado: (2023)
por: Huerta-González, L., et al.
Publicado: (2023)
Followee recommendation in twitter using fuzzy link prediction.
por: Rodríguez Aldape, Fernando Manuel, et al.
Publicado: (2016)
por: Rodríguez Aldape, Fernando Manuel, et al.
Publicado: (2016)
Followee recommendation in Twitter using fuzzy link prediction
por: Rodríguez Aldape, Fernando Manuel, et al.
Publicado: (2016)
por: Rodríguez Aldape, Fernando Manuel, et al.
Publicado: (2016)
Processes of change used to fulfill with the recommendations of healthy practice of Acsm
por: Marentes Castillo, María, et al.
Publicado: (2017)
por: Marentes Castillo, María, et al.
Publicado: (2017)
Influence of social support on adherence and compliance with recommendations of healthy practice
por: De la Cruz, Manuel F., et al.
Publicado: (2016)
por: De la Cruz, Manuel F., et al.
Publicado: (2016)
Carotenoid pigmentation of salmonid fishes - recent progress
por: Bjerkeng, Bjørn
Publicado: (2019)
por: Bjerkeng, Bjørn
Publicado: (2019)
Progressive French Reader First year
por: Fasnacht, George Eugene
Publicado: (2015)
por: Fasnacht, George Eugene
Publicado: (2015)
Ejemplares similares
-
Availability and effectiveness of free amino acids in aquaculture
por: Lemme, Andreas
Publicado: (2010) -
Review of Amino Acid Nutrition and Digestibility in Shrimp: A Step Forward Toward the Formulation of Cost-Effective Feeds
por: Figueiredo-Silva, Cláudia, et al.
Publicado: (2015) -
Protein Metabolism and Amino Acid Requirements in Fish Larvae
por: C. Conceição, Luis E., et al.
Publicado: (2010) -
A Meta-Analysis of Essential Amino Acid Requirements of Fish
por: Guillaume, Salze, et al.
Publicado: (2017) -
Protein and Amino Acid Nutrition of Marine Fish Species
por: Peres, Helena, et al.
Publicado: (2017)