Vázquez-García, J., Piloni-Martini, J., Quintero-Lira, A., Soto-Simental, S., & Ocampo-López, J. (2023). Evaluación fisicoquímica de harina de col morada (Brassica oleracea var. capitata f. rubra) para usos alternos. Universidad Autónoma de Nuevo León.
Chicago Style (17th ed.) CitationVázquez-García, J.A, J. Piloni-Martini, A. Quintero-Lira, S. Soto-Simental, and J. Ocampo-López. Evaluación Fisicoquímica De Harina De Col Morada (Brassica Oleracea Var. Capitata F. Rubra) Para Usos Alternos. Universidad Autónoma de Nuevo León, 2023.
MLA (9th ed.) CitationVázquez-García, J.A, et al. Evaluación Fisicoquímica De Harina De Col Morada (Brassica Oleracea Var. Capitata F. Rubra) Para Usos Alternos. Universidad Autónoma de Nuevo León, 2023.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.