APA (7th ed.) Citation

Dzul Cauich, J. G., Malagón Ruiz, O., Herrera Méndez, C. H., & García Vieyra, M. I. (2024). Efecto de la adición de proteína de garbanzo sobre las propiedades fisicoquímicas del yogur bajo en grasa. Universidad Autónoma de Nuevo León.

Chicago Style (17th ed.) Citation

Dzul Cauich, Jorge Gustavo, Oscar Malagón Ruiz, Carlos Hernán Herrera Méndez, and María Isabel García Vieyra. Efecto De La Adición De Proteína De Garbanzo Sobre Las Propiedades Fisicoquímicas Del Yogur Bajo En Grasa. Universidad Autónoma de Nuevo León, 2024.

MLA (9th ed.) Citation

Dzul Cauich, Jorge Gustavo, et al. Efecto De La Adición De Proteína De Garbanzo Sobre Las Propiedades Fisicoquímicas Del Yogur Bajo En Grasa. Universidad Autónoma de Nuevo León, 2024.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.