Application of a Multisystem Coating Based on Polymeric Nanocapsules Containing Essential Oil of Thymus Vulgaris L. to Increase the Shelf Life of Table Grapes (Vitis Vinifera L.)
Autores principales: | Piña Barrera, Andrés M., Alvarez Román, Rocío, Báez González, Juan Gabriel, Amaya Guerra, Carlos Abel, Rivas Morales, Catalina, Gallardo Rivera, Claudia Tomasa, Galindo Rodríguez, Sergio Arturo |
---|---|
Formato: | Artículo |
Lenguaje: | inglés |
Publicado: |
2019
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://eprints.uanl.mx/28137/1/705.pdf |
Ejemplares similares

Propagación in vitro de los cultivares de vid (Vitis vinífera l.) cabernet sauvignon y merlot.
por: Cavazos Galindo, Jaime Manuel
Publicado: (2017)
por: Cavazos Galindo, Jaime Manuel
Publicado: (2017)

Propagación in vitro de los cultivares de vid (Vitis vinífera l.) cabernet sauvignon y merlot.
por: Cavazos Galindo, Jaime Manuel
Publicado: (2017)
por: Cavazos Galindo, Jaime Manuel
Publicado: (2017)

Evaluación de variedades de vid (vitis vinifera L.) y fuentes de fertilización en la producción de hoja para consumo humano.
por: Flores Maskobi, Tania
Publicado: (2015)
por: Flores Maskobi, Tania
Publicado: (2015)

Evaluación fisicoquímica y funcional de un snack de maíz enriquecido con orujo de uva (Vitis vinifera L.)
por: Almanza Oliveros, Angélica
Publicado: (2023)
por: Almanza Oliveros, Angélica
Publicado: (2023)

Evaluación de variedades de vid (vitis vinifera L.) y fuentes de fertilización en la producción de hoja para consumo humano.
por: Flores Maskobi, Tania
Publicado: (2015)
por: Flores Maskobi, Tania
Publicado: (2015)

Evaluación fisicoquímica y funcional de un snack de maíz enriquecido con orujo de uva (Vitis vinifera L.)
por: Almanza Oliveros, Angélica
Publicado: (2023)
por: Almanza Oliveros, Angélica
Publicado: (2023)

Oregano powder substitution and shelf life in pork chorizo using Mexican oregano essential oil
por: Perales Jasso, Yessica J., et al.
Publicado: (2018)
por: Perales Jasso, Yessica J., et al.
Publicado: (2018)

Actividad biológica e identificación de compuestos del extracto de orujo de uva (Vitis vinifera. Var. Ruby Cabernet)
por: García Becerra, Ledy Elizabeth
Publicado: (2010)
por: García Becerra, Ledy Elizabeth
Publicado: (2010)

Actividad biológica e identificación de compuestos del extracto de orujo de uva (Vitis vinifera. Var. Ruby Cabernet)
por: García Becerra, Ledy Elizabeth
Publicado: (2010)
por: García Becerra, Ledy Elizabeth
Publicado: (2010)

The autocrat of the breakfast table
por: Holmes, Oliver Wendell
Publicado: (2015)
por: Holmes, Oliver Wendell
Publicado: (2015)

Quantitative Aspect of Leucophyllum frutescens Fraction before and after Encapsulation in Polymeric Nanoparticles
por: Martínez Rivas, Claudia Janeth, et al.
Publicado: (2017)
por: Martínez Rivas, Claudia Janeth, et al.
Publicado: (2017)

The autocrat of the breakfast-table : every man his own bosmell
por: Holmes, Oliver Wendell
Publicado: (2015)
por: Holmes, Oliver Wendell
Publicado: (2015)

Elementary French; the Essentials of French grammar with exercises
por: Aldrich, Fred Davis
Publicado: (2015)
por: Aldrich, Fred Davis
Publicado: (2015)

Formulation and optimization of polymeric nanoparticles loaded with riolozatrione: a promising nanoformulation with potential antiherpetic activity
por: Solís Cruz, Guadalupe Yazmín, et al.
Publicado: (2023)
por: Solís Cruz, Guadalupe Yazmín, et al.
Publicado: (2023)

Synthesis and physicochemical characterization of photo crosslinked hydrogels of alginate/gelatin and a-tocopherol nanocapsules for their potential use as biomaterials
por: Palacios Santos, José Ernesto
Publicado: (2019)
por: Palacios Santos, José Ernesto
Publicado: (2019)

Synthesis and physicochemical characterization of photo crosslinked hydrogels of alginate/gelatin and a-tocopherol nanocapsules for their potential use as biomaterials
por: Palacios Santos, José Ernesto
Publicado: (2019)
por: Palacios Santos, José Ernesto
Publicado: (2019)

Nanofibrous ε-Polycaprolactone Matrices Containing Nano-Hydroxyapatite and Humulus lupulus L. Extract: Physicochemical and Biological Characterization for Oral Applications
por: Villanueva Lumbreras, Jaime Antonio, et al.
Publicado: (2024)
por: Villanueva Lumbreras, Jaime Antonio, et al.
Publicado: (2024)

Edible film based on candelilla wax to improve the shelf life and quality of avocado
por: Saucedo Pompa, Saul, et al.
Publicado: (2009)
por: Saucedo Pompa, Saul, et al.
Publicado: (2009)

Increased Hirsutella citriformis conidia shelf life in Acacia and Hirsutella gum formulations
por: Flores Villarreal, Rosa Ángela, et al.
Publicado: (2023)
por: Flores Villarreal, Rosa Ángela, et al.
Publicado: (2023)

Efecto de la nanoencapsulación de los aceites esenciales de Schinus molle L. y Thymus vulgaris L. sobre la concentración letal 50 utilizando los modelos de hemólisis eritrocitaria inducida y Artemia salina
por: Zamora Mendoza, Anahí Guadalupe
Publicado: (2022)
por: Zamora Mendoza, Anahí Guadalupe
Publicado: (2022)

Efecto de la nanoencapsulación de los aceites esenciales de Schinus molle L. y Thymus vulgaris L. sobre la concentración letal 50 utilizando los modelos de hemólisis eritrocitaria inducida y Artemia salina
por: Zamora Mendoza, Anahí Guadalupe
Publicado: (2022)
por: Zamora Mendoza, Anahí Guadalupe
Publicado: (2022)

Synthesis of Zinc oxide nanorods via conductive polymeric template and its potential application in hybrid solar cells.
por: Pourjafari Nokandeh, Dena
Publicado: (2014)
por: Pourjafari Nokandeh, Dena
Publicado: (2014)

Synthesis of Zinc oxide nanorods via conductive polymeric template and its potential application in hybrid solar cells.
por: Pourjafari Nokandeh, Dena
Publicado: (2014)
por: Pourjafari Nokandeh, Dena
Publicado: (2014)

A Meta-Analysis of Essential Amino Acid Requirements of Fish
por: Guillaume, Salze, et al.
Publicado: (2017)
por: Guillaume, Salze, et al.
Publicado: (2017)

Improvement of Shelf Life and Sensory Quality of Pears Using a Specialized Edible Coating
por: Cruz, Virgilio, et al.
Publicado: (2015)
por: Cruz, Virgilio, et al.
Publicado: (2015)

Natural variability of essential oil and antioxidants in the medicinal plant Turnera diffusa
por: Urbizu González, Ana Lucía, et al.
Publicado: (2017)
por: Urbizu González, Ana Lucía, et al.
Publicado: (2017)

Natural variability of essential oil and antioxidants in the medicinal plant Turnera diffusa
por: Urbizu González, Ana Lucía, et al.
Publicado: (2017)
por: Urbizu González, Ana Lucía, et al.
Publicado: (2017)

Optimized Packing Clusters of Objects in a Rectangular Container
por: Romanova, Tatiana, et al.
Publicado: (2019)
por: Romanova, Tatiana, et al.
Publicado: (2019)

Edible candelilla wax coating with fermented extract of tarbush improves the shelf life and quality of apples
por: De León Zapata, Miguel A., et al.
Publicado: (2015)
por: De León Zapata, Miguel A., et al.
Publicado: (2015)

Increased efficacy and extended shelf life of spinosad formulated in phagostimulant granules against Spodoptera frugiperda
por: Tamez Guerra, Patricia, et al.
Publicado: (2017)
por: Tamez Guerra, Patricia, et al.
Publicado: (2017)

Histamine and Tyramine in Chihuahua Cheeses during Shelf Life: Association with the Presence of tdc and hdc Genes
por: Campos Góngora, Eduardo, et al.
Publicado: (2023)
por: Campos Góngora, Eduardo, et al.
Publicado: (2023)

Metal Complexes Containing Natural and Artificial Radioactive Elements and Their Applications
por: Kharissova, Oxana Vasilievna, et al.
Publicado: (2014)
por: Kharissova, Oxana Vasilievna, et al.
Publicado: (2014)

Effect of Different Cytokinins on Shoot Outgrowth and
Bioactive Compounds Profile of Lemograss Essential Oil
por: Camas Reyes, Alberto, et al.
Publicado: (2022)
por: Camas Reyes, Alberto, et al.
Publicado: (2022)

Chemical composition, antimicrobial, and antioxidant activities of orange essential oil and its concentrated oils
por: Torres Álvarez, Cynthia, et al.
Publicado: (2016)
por: Torres Álvarez, Cynthia, et al.
Publicado: (2016)

Approximate packing circles in a rectangular container: valid inequalities and nesting
por: Litvinchev, I., et al.
Publicado: (2014)
por: Litvinchev, I., et al.
Publicado: (2014)

Chemical Composition and Biological Activities of Oregano Essential Oil and Its Fractions Obtained by Vacuum Distillation
por: Rostro Alanís, Magdalena de Jesús, et al.
Publicado: (2019)
por: Rostro Alanís, Magdalena de Jesús, et al.
Publicado: (2019)

Esquemas de compensación basados en productividad para la mejora del desempeño del recurso humano y de la empresa Stone Container de México, S.de R.L. de C.V.
por: Martínez Luna, Horacio Eleazar
Publicado: (2001)
por: Martínez Luna, Horacio Eleazar
Publicado: (2001)

Esquemas de compensación basados en productividad para la mejora del desempeño del recurso humano y de la empresa Stone Container de México, S.de R.L. de C.V.
por: Martínez Luna, Horacio Eleazar
Publicado: (2001)
por: Martínez Luna, Horacio Eleazar
Publicado: (2001)

Cubierta biopolimérica de nanoingredientes a base de Thymus vulgaris con potencial aplicación en productos hortofrutícolas
por: González Moreno, Barbara Johana
Publicado: (2020)
por: González Moreno, Barbara Johana
Publicado: (2020)

Cubierta biopolimérica de nanoingredientes a base de Thymus vulgaris con potencial aplicación en productos hortofrutícolas
por: González Moreno, Barbara Johana
Publicado: (2020)
por: González Moreno, Barbara Johana
Publicado: (2020)
Ejemplares similares
-
Propagación in vitro de los cultivares de vid (Vitis vinífera l.) cabernet sauvignon y merlot.
por: Cavazos Galindo, Jaime Manuel
Publicado: (2017) -
Propagación in vitro de los cultivares de vid (Vitis vinífera l.) cabernet sauvignon y merlot.
por: Cavazos Galindo, Jaime Manuel
Publicado: (2017) -
Evaluación de variedades de vid (vitis vinifera L.) y fuentes de fertilización en la producción de hoja para consumo humano.
por: Flores Maskobi, Tania
Publicado: (2015) -
Evaluación fisicoquímica y funcional de un snack de maíz enriquecido con orujo de uva (Vitis vinifera L.)
por: Almanza Oliveros, Angélica
Publicado: (2023) -
Evaluación de variedades de vid (vitis vinifera L.) y fuentes de fertilización en la producción de hoja para consumo humano.
por: Flores Maskobi, Tania
Publicado: (2015)