Gamboa Martínez, R., Sánchez González, A. A., Sangorrín, M. P., Elizondo Zertuche, M., Treviño Rangel, R. d. J., González González, G. M., & Robledo Leal, E. R. (2018). Aislamiento de Levaduras Killer en Alimentos. Facultad de Ciencias Biológicas UANL.
Chicago Style (17th ed.) CitationGamboa Martínez, R., A. A. Sánchez González, M. P. Sangorrín, Mariana Elizondo Zertuche, Rogelio de Jesús Treviño Rangel, Gloria María González González, and Efrén Ricardo Robledo Leal. Aislamiento De Levaduras Killer En Alimentos. Facultad de Ciencias Biológicas UANL, 2018.
MLA (9th ed.) CitationGamboa Martínez, R., et al. Aislamiento De Levaduras Killer En Alimentos. Facultad de Ciencias Biológicas UANL, 2018.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.