APA (7th ed.) Citation

Amaya Guerra, C. A., Leal Villalón, N. M., Lozano Medellín, M., Martínez García, K., & Rodríguez Cuevas, A. A. (2020). Evaluación sensorial de prototipo de bebida de lechuga (Lactuca Sativa) utilizando lechuga congelada y refrigerada. Facultad de Ciencias Biológicas UANL.

Chicago Style (17th ed.) Citation

Amaya Guerra, Carlos Abel, N. M. Leal Villalón, M. Lozano Medellín, K.M Martínez García, and A. A. Rodríguez Cuevas. Evaluación Sensorial De Prototipo De Bebida De Lechuga (Lactuca Sativa) Utilizando Lechuga Congelada Y Refrigerada. Facultad de Ciencias Biológicas UANL, 2020.

MLA (9th ed.) Citation

Amaya Guerra, Carlos Abel, et al. Evaluación Sensorial De Prototipo De Bebida De Lechuga (Lactuca Sativa) Utilizando Lechuga Congelada Y Refrigerada. Facultad de Ciencias Biológicas UANL, 2020.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.