Tejeda Villanueva, A., Blanco Jiménez, M., & Cabeza Llanos, L. V. (2016). Propuesta teórica de los factores que impulsan las importaciones de alimentos procesados en las empresas alimenticias (Theoretical proposal of the factors driving imports of processed foods in food companies). Imprenta Universitaria de la Universidad Autónoma de Nuevo León.
Chicago Style (17th ed.) CitationTejeda Villanueva, Angélica, Mónica Blanco Jiménez, and Luis Vicente Cabeza Llanos. Propuesta Teórica De Los Factores Que Impulsan Las Importaciones De Alimentos Procesados En Las Empresas Alimenticias (Theoretical Proposal of the Factors Driving Imports Of processed Foods in Food Companies). Imprenta Universitaria de la Universidad Autónoma de Nuevo León, 2016.
MLA (9th ed.) CitationTejeda Villanueva, Angélica, et al. Propuesta Teórica De Los Factores Que Impulsan Las Importaciones De Alimentos Procesados En Las Empresas Alimenticias (Theoretical Proposal of the Factors Driving Imports Of processed Foods in Food Companies). Imprenta Universitaria de la Universidad Autónoma de Nuevo León, 2016.