Officium proprium in festo S. Philippi Nerii approbatum a S. Rit. Congregatione pro omnibus utriusque Americae congregationibus Oratorii atque a Ssmo P.N. Pio VI pro clero saeculári totabus Dioecésis Mexicánae, sub ritu dúplici secúndae classis ; novíssime concéssum. - Sin nombre asignado (2015)
UANL