Officia sanctorum in Breviario Romano : ex mandato summorum pontificum novita¨r apponenda tam de prae¦cepto, quam ad libitum recitanda,et alia, quam generaliter in Hispania et aliis locis particularibus recitari possunt, prout in suis decretis continetur, juxta rubricas ejusdem Breviarii Romani : ex apostolica concessione et auctoritate superiorum ritua recognita - Sin nombre asignado (2015)
UANL