M. Tullij Ciceronis orationes duodecim selectae, in usum GymnasiorumSocietatis Jesu, quibus accesserunt Compendium Rhetoricae R. P. Cypriani Soarij ... et Lacrymae Sancti Petri R. P. Sidronij Hoschij - Cicerón, Marco Tulio (2015)
UANL