Tractatus de re criminali, sive controversiarum : Ufufrequentiumin caufis criminalibus, cum earum decifionibus tam in Aula Suprema ac Hifpana Criminum, quám in fummo senatu novi Orbis - Matheu y Sanz, Lorenzo (2015)
UANL