Tractatus de perfectione voluntatis testamento reqvisita, et de testamento perfecto ratione volvntatis, et imperfecto ratione solemnitatis, coepto, et non completo ob impedimentum testatori superveniens. Ad Iavoleni responsum in lege Si quis cvm testament - Escaño, Fernando de (2015)
UANL