Resolutiones seu decreta authentica sacrae congregationis indulgentiis sacrisque reliquiis: praepositae ab anno 1668 ad annum 1861 - Prinzivalli, Aloisius (2015)
Appendix seu altera collectio quamplurimorum summariorum indulgentiarum... (243 p.)