Diagoge ferventissimi redemptoris divi Petri Nolasco parentis nostri regalis, ac militaris ordinis beatæ Mariæ de Mercede redemptionis captivorum cælitur electi fundatoris, & patriachæ in tres libros partita et elegiaco carmine concinnata cui divini redem - Ulate y Mazo, Miguel (2015)
UANL