Veni-mecum pii sacerdotis: quod ex variis devotis libris excerptum, ex sui exilii loco, tamquam amoris pignus, suo clero, omnibusque hispaniae sacerdotibus, ac piis laicis - Caixal et Estradé, Josephus (2015)
UANL