Flores doctorum: seu promptuarium manuale auctoritatum sanctorum ecclesiae patrum aliorumque doctorum, juxta materiarum ordinem congestum. opus sane utilissimum sacerdotibus quibuscumque sed praesertim juvenibus clericis viam parantibus ad sacram verbi dei praedicationem - Hibernico, Thoma (2015)
UANL