Aerarium divini amoris locupletissimum: hoc est discursus variiexquisiti in quibus per tractatus ordine digestos ad verbum dei fructuose et faciliter praedicandum de passione domini nostri Jesu Christi et de sacratissima eucharistia materiae morales subministrantur et ad plenum digeruntur - Mansi, Josephi (2015)
UANL