Breviarium romanum ex decreto SS. concilii tridentini restitutum , S. Pii V. Pontif. Max jussu editum, Clementis VIII, Urbani VIII. et Leonis XIII. - Iglesia Católica. Liturgia y ritual. Breviario. (2015)
UANL