Concilii plenarii Baltimorensis II., in ecclesia metropolitana Baltimorensi, VII. ad diem XXI octobris, A.D. MDCCCLXVI., habiti et a sede apostolica recognit: decretar. praeside. illustrissimo ac reverendissimo Martino Joanne Salding. - Catholic church in the Unites States. Penary council 2o. Baltimore, 1866 (2015)
UANL