Acta et decreta concilii pronvicialis Guadalaxarensis primiannis domini MDCCCXCVI et MDCCCXCVII, Guadalaxarae celebrati - Iglesia Católica. Provincia de México. Concilio Provincial ; (1, 1896-1897 (2015)
UANL