Homiliarius breviarii romani dominicales ac feriales humilias in brevario romano abbreviatas ex integro continens aliasque por singulis anniferiis propria homilia carentibus cum quotidianis variisque documentisin usum concionaturum et - Sin nombre asignado (2015)
UANL