Theatrum veritatis, et justitiae, sive, decisivi discursus per materias, seu titulos distincti : & ad veritatem editi in forensibus controversiis canonicis & civilibus, in quibus in urbe advocatus, pro una partium scripsit, vel consultus respondit : cum annotationibus, ac discursibus, qui antea in supplementis extabant, necnon aliquibus Sacrae Rotae Romanae recentissimis decisionibus, & summorum pontificum constitutionibus ad materias facientibus, suis locis optima adjectis - De Luca, Giovanni Battista (2015)
UANL