De arte voluntatis, libri sex : in quibus platonicae, stoicae, & Christianae discipliné medulla digeritur, succo omni politioris philosophiae expresso ex Platone, Seneca, Epicteto, Dione, Chrysostome, Plotino, Iamblicho, & aliis. Quorum sensa subtiliora artificiosius ordinantur; nonnulla emendantur; plurima adducuntur noué, & arguté. Accedit ad calcem Historia panegyrica de tribis martyribus eiusdem Societatis, in Vrugai pro fide occisis - Nieremberg, Juan Eusebio (2015)
UANL