Tractatus de officiis venalibus vacabilibus Romanae Curiae cum juribus, feudocumentis, informationibus, refponfis, & decifionibus fuper fuppreffione collegii secretariorum apoftolicorum. Accedit alter tractatus de locis montium non vacabilium urbis - De Luca, Giovanni Battista (2015)
UANL