Flores summarum, sive, Alphabetum morale : quo omnes fermé conscientiae casus, qui confessariis contingere possunt, breviter, claré, ac quantum licet benigné digeruntur : ex selectioribus doctoribus, praecipué Societatis Jesu; ex utroque jure, ac manuscriptis variis - Alloza, Juan de (2015)
UANL