R. P. Ioannis Maldonati Societatis Iesu theologi, Commentarii in quatuor Euangelistas : In duos tomos diuisi, & nunc emendatius in lucem editi. Quorum prior eos, qui in Matthaeum, & Marcum; posterior eos, qui in Lucam, & Ioannem, complectitur. - Maldonado, Juan de (2015)
UANL