Tractatus de ecclesiis cathedralibus earúmque privilegiis, & praerogativo, in quoa omnia quae ad earum erectionem, usque ad divinorum celebrationem, singulasque partes tam interiorum . opus omnibus in jure versantibus, paecipue vero praelatis, canonicis, ac praebendatis cathedralium summopaere neccessarium - Frances de Urrutigoyti, Miguel Antonio (2015)
UANL