Tractatus de supplicatione ad sanctissimum a literis et bullis apostolicis, in perniciem reipublicae, regni aut regis, aut juris tertii praejudicium impetratis, et de earum retentione interim in senatu : opus utrique reipublicae, ecclesiastice, & temporali utilissimum; copiosaliterarum perpoliticarum exornatione, tum ad regimen, tum ad status rationem conducibilium, illustratum - Salgado de Somoza, Francisco (2015)
UANL