Gradus ad Parnassum, sive, Novus synonymorum, epitethorum, phrasium poeticarum, ac versuum thesaurus : Smetium, Januam Musarum, Delectum epithetorum, Parnassum poticum, Elegantias poticas, thesaurum Virgilii, aliosque omnes id genus libros ad posin necessarios complectens : inquo singulis syllabis appositae sunt notae quantitatis indices, un cumpotarum testimoniis ordine alphabetico adjunctis . : addita sunt genera & crementa omnia nominum ac verborum, praeterita & supina : acceduntquae ex historia, fabul & geographi ad poticam artem conferunt . - Aler, Paul (2015)
UANL