Biblia Sacra vulgate editores Sixti V. et Clementis VII Pont. Max. auctroritate recognita, cum notis choronologieis et historicis exemplaris vitreani, et indice geographico J. B. Du-hamel - Biblia. Latín. 1783. Vulgata (2015)
UANL