Epistolae, quae per totum annum leguntur, tam de tempore quam de sanctis, ex missali romano, Clementis VIII primum, nunc denuó Urbani Papae VIII. auctoritate recognito, excerptae. - Biblia, N.T. Epístolas y Evangelios Liturgicos. Latín (2015)
UANL