Epistolae ad sanctissimum in Christo Patrem Pium Sextum Pont. Opt. Max. ac sacram rituum congregationem pro causa beatificationis et canonizationis Ven. Servi Dei Antonii Margil a Jesu missionarii apostolici Ord. Min. S. Francisci de observantia. - Iglesia Católica Papa (1775-1799 : Pío VI) (2015)
UANL