Bibliotheca concionatorum moralis evangelica, ethices christinae praecipua continens argumenta; ordine alphabetico digefta, & suplementis fuo loco pofitis adaucta, e gallico fermone in latinum traslata - Houdry, Vincent (2015)
UANL