Practica Institutiones, sive, Manuductiones iuris civilis Romanorum, et regii Hispani : ad praxim libro singulari, [et] in quatuor ristributae partes comprehensae : methodica tractione Institutionem processusque examen in causis ciuilibus, ordinariis, executiuis, criminalibus,[et] appellationum laconismo complectentes [et] delictorum omnium publicorum, [et] priuatorum poenas, alphabetico ordine insinuantes, Salmanticae discipulis iamdiae dictatae, in eorum gratiam in lucem emissae, multis additionibus, [et] Pintiani Senatus decionibus, nunc auctae locupletatae : accesserunt eiusdem veteres priores scholasticae, practicae querenouatae disputationes... - Pichardo y Vinuesa, Antonio (2015)
UANL