Notae historicae in universum jus canonicum: rationibus consentaneisadserta, quastionibus historico-critico-dogmatico-scholasticis illustrata, munita, atque in usum cupide legum sacratiorum juventutis pracipue directa - Rupprecht, Theodoro M (2015)
UANL