Evaluación de la estabilidad lipídica en hamburguesas de pollo adicionadas con extractos de guayaba (Psidium guajava L.) como antioxidantes

It was analyzed whether guava extracts delay the lipid oxidation of meat in hamburgers. Guava was characterized: pH 4.02 ± 0.11; acidity 0.14 ± 0.010; % moisture 83.80 ± 0.392; % ash 0.34 ± 0.065; °Bx 12.98 ± 0.399 and % protein 12.54 ± 1.135. Studies to extracts: peel: 1544.4 ± 0.013 mg gallic acid...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores principales: Herrera Méndez, C.H., Miranda Roque, A., Trujillo Santoyo, A.D., Arroyo Figueroa, G., Dzul Cauich, J.G., Medina Saavedra, T.
Formato: Artículo
Lenguaje:spa
Publicado: Universidad Autónoma de Nuevo León 2023
Materias:
Acceso en línea:https://idcyta.uanl.mx/index.php/i/article/view/57